Çocuk Gelişiminde Önemli Bir Adım: İnce Motor Becerileri

El-Göz koordinasyonunun temel taşı olan ince motor becerileri, çocukların gelişiminde büyük önem taşır. Özel Ayhan Işık Çocuk Akademi Anaokulu'nda "Evren Sınıfı" ile çocuklarımızın bu becerileri eğlenceli aktivitelerle güçleniyor.

Sevgi Bağı

Sevgi, bir insanın bir kişi, durum ya da nesneye ilgi ve bağlılık duygusudur. Sevginin davranışa yansıyan şekli ise, sevgi dolu gözlerle bakmak, dokunmak, öpmek, güzel sözler söylemek, ....

Biz Kurum Olarak Neden Çoklu Zeka Kuramını Kullanıyoruz?

Çoklu zekâ kuramı eğitim uygulamalarında öğrencilerin tek düze öğretim veya geleneksel öğretim yöntemleri yerine, çok çeşitli ve çok yönlü yöntemlerden yararlanmalarını olanaklı kılar

Müziğin Dil Gelişimi Üzerindeki Etkisi

Çocuk gelişiminin öncelikli belirtilerinden biri, onların dil ile iletişim kurma becerileridir.

Grup Etkinliklerinin Amacı

Öğrencide yarış güdüsünü değil gruba aidiyet ve olumlu bağlılık duygusunu arttırmaktır.